ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ευχαριστήριο προς την Υφυπουργό Οικογενειακής Πολιτικής Ισότητας και Δημογραφικής Πολιτικής κ. Μαρία Συρεγγέλα,

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Image
Θα ήθελα προσωπικά και ως Προέδρος του Συλλόγου Μονογονεϊκή Οικογένεια και Γυναίκα να ευχαριστήσω την Υφυπουργό Οικογενειακής Πολιτικής Ισότητας και Δημογραφικής Πολιτικής κ. Μαρία Συρεγγέλα, για την πρόταση της να με συμπεριλάβει ως εκπρόσωπο στην ομάδα διαβούλευσης δημογραφικής πολιτικής και οικογένειας για λογαριασμό των Μονογονεϊκών Οικογενειών στην Ελλάδα. Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να στηρίξω και να βοηθήσω στο έργο και τις δράσεις που πραγματοποιεί η κ. Μαρία Συρεγγέλα. Είναι άλλωστε η πρώτη φορά στην Ελλάδα που το Υπουργείο Εργασίας και συγκεκριμένα η κ. Συρεγγέλα απο την θέση της, ασχολήθηκε αποτελεσματικά και ανέδειξε την ενδοοικογενειακή βία, στήριξε την γυναίκα, δίνει βαρύτητα στην πρόληψη απο βία κάθε μορφής, καθώς και εισάγει νόμους για την ενδοοικογενειακή βια, για την προστασία και την φροντίδα των παιδιών, π.χ Ν.4941/2022 αρ.104, υποβοηθώντας στην καταπολέμηση της ανεργίας, ενώ στηρίζει κάθε μέρα μέσα απο το έργο της, τις κοινωνικά ευπαθή και ευάλωτες ομάδες.
Κατόπιν συνάντησης μας στις 07.06.2022 συζητήσαμε τα θέματα που απασχολούν τις Μονογονεϊκές Οικογένειες. Δήλωσε ότι είναι δίπλα σε όλες τις οικογένειες στην Ελλάδα και στοχος της είναι να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο πλαίσιο υποστήριξης των κοινωνικά ευπαθή και ευάλωτων ομάδων. Δήλωσε ότι αναμένει απο εμάς προτάσεις και ιδέες που θα δώσουν λύσεις ή θα εξαλείψουν παθογένειες και κοινωνικές αδικίες που ταλαιπωρούν μέχρι και σήμερα μεγάλή μερίδα των οικογενειών στην Ελλάδα.
Την ευχαριστώ λοιπόν απο την καρδιά μου προσωπικά και για λογαριασμό όλων των Μονογονεϊκών Οικογένειων. Ευχαριστώ και όλους εσάς για την αγάπη σας και για την υποστήριξή σας στον Σύλλογό μας.
 
Με εκτίμηση
Ειρήνη Τσεσμελή
footer-logo.png
Γυναίκα Πυρήνας Οικογένεια
Επονιτών 7, Κάτω Καλάμάκι - Άλιμος
Τηλ.: +30 2111 179 425
monogoneikioikogenia@gmail.com
© Copyright 2023 Finance. All Rights Reserved.

Search