Πρόγραμμα Δωρεάν Εξέτασης Μαστογραφίας για όλα τα Μέλη του Συλλόγου μας

Πρόγραμμα Δωρεάν Εξέτασης Μαστογραφίας

για όλα τα Μέλη του Συλλόγου μας

Ο Σύλλογος Μονογονεϊκής Οικογένειας και Γυναίκας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Δημόπουλο της Περιφέρειας Κεντρικού Τομέα Αθηνών, καθώς και με την πολύτιμη συμβολή του Γενικού Αντικαρκινικού-Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών «Άγιος Σάββας»,

εξασφάλισε την υλοποίηση προληπτικού ψηφιακού ελέγχου του μαστού (μαστογραφία) για όλα τα μέλη του!

Το πρόγραμμα θα έχει άμεση ισχύ και εφαρμογή, ενώ ήταν μια σταθερή επιδίωξη του Συλλόγου μας, σύμφωνη με τις αξίες μας για ίση, δωρεάν και απρόσκοπτη πρόσβαση των μελών μας σε δομή υγείας, προκειμένου να μην αποκλείονται γυναίκες από αυτή τη σημαντική για την υγεία τους ιατρική εξέταση.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Το πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου (ψηφιακή μαστογραφία), θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη και ώρα 3-6μμ στο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας Νίκος Κούρκουλος, Παράσχου 16, Αμπελόκηποι (ανήκει στο Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών Άγιος Σάββας). Θα πρέπει να αναφέρετε ότι είστε μέλη του Συλλόγου μας, ενώ για την καλύτερη διευκόλυνση σας σε ραντεβού, μπορείτε επίσης να καλείτε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Γιώργου Δημόπουλου, στο τηλέφωνο 213 2065550 .

Και στις 2 περιπτώσεις θα δίνετε το ονοματεπώνυμο σας και θα έχετε διαθέσιμο το ΑΜΚΑ, την ταυτότητα και το κινητό σας τηλέφωνο.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Για συμμετοχή στο δωρεάν Ψηφιακό Έλεγχο Μαστογραφίας, θα πρέπει οι Γυναίκες Μέλη του Συλλόγου μας να:

• Είναι άνω των 38 ετών
  • Μην έχουν κάνει άλλη μαστογραφία τους τελευταίους 12 μήνες
  • Μη βρίσκονται σε έμμηνο ρύση (να είναι δηλαδή 3 ημέρες πριν την έναρξη της περιόδου, ή 5 ημέρες μετά τη λήξη της).

Είναι σημαντικό να σημειωθεί εδώ, ότι η εν λόγω εξέταση είναι ανώδυνη, διαρκεί ελάχιστο χρόνο και με τα νέα μηχανήματα, η δόση ακτινοβολίας είναι εξαιρετικά χαμηλή!