Το Νέο και Βελτιωμένο Νομοσχέδιο για την Συνεπιμέλειας

User Rating: 1 / 5

Star ActiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Παρασκευή 07,05,2021 κατατέθηκε στην βουλή το νομοσχέδιο προς ψήφιση για την συνεπιμέλεια

Μετα απο αγώνες που έδωσε ο Σύλλογός μας, σας παρουσιάζουμε ένα νομοσχέδιο που επιμελήθηκαν οι ειδικοί με κριτήριο το βέλτιστο συμφέρον του παιδιού σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές διατάξεις,..  ανθρώπινο, ευελικτο και δίκαιο ως προς τους γονείς με γνωμονα την ψυχική υγεία του παιδιού, το θεμελιώδη δικαίωμα του παιδιού ως προς την κατοικία του και τα δικαιώματα στηριξης γυναικών που έχουν υποστεί ενδοοικογενειακή βία και κακουργηματικές πράξεις κατα του ανθρώπου.

Σε κάθε περίπτωση ένα δικαιο νομοσχέδιο που θα δώσει λύσεις και θα θέσει τις βάσεις για μια πολιτισμένη κοινωνία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον πρωθυπουργό της χωρας κ.Μητσοτάκη Κυριάκο για την φιλανθρωπία, την αλληλεγγύη και την δικαιοσύνη που τον χαρακτηρίζει, τον κ.Δημητριάδη Γρηγόρη που άμεσα ζήτησε διευκρινίσεις και στοιχεία σχετικά με την νέα νομοθεσία, τον κ Τσιάρα Κωνσταντίνο Υπουργό Δικαιοσύνης μαζί με το επιτελείο του, που επανεξέτασαν συνιστωμενες και στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και έλαβαν υπ όψιν στοιχεία ήθη και έθιμα της Ελληνικής Οικογένειας με γνώμονα το βέλτιστο συμφέρον του παιδιού. Την κα Συρεγγέλα Μαρία Υφυπουργό Οικογένειας που διακρίνεται για την στήριξη των κοινωνικά ευπαθή ομάδων, και βρίσκεται στο πλευρό μας, καθώς και τον κ.Στάσση Γιώργο πρόεδρο της ΔΕΗ, που χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε η Δημοσκόπηση και η Ερευνα της Μονογονεϊκής Οικογένειας στην Ελλάδα που βοήθησε υποστηρικτικά στην απόδοση  μιας ρεαλιστικής  εικόνας για τις ανάγκες στο σύνολο των Μονογονεϊκών Οικογενειών. Τέλος θα ήταν μεγάλη μας παράλειψη εάν δεν ευχαριστούσαμε όλες τις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές που μας φιλοξένησαν καθώς και εφημερίδες, περιοδικα και ιντερνετικές σελίδες όπου όλοι μαζί ανέδειξαν και έδωσαν φωνή στον Σύλλογό μας που εκπροσωπεί την φωνή όλων των Μονογονεϊκών Οικογενειών στην Ελλάδα. Σας ευχαριστούμε λοιπόν όλους εσάς που ήσασταν δίπλα μας για να ακουστούν τα δίκαια και τα σωστά.

Ειμαστε πραγματικά περήφανοι που αυτη η κυβέρνηση έφερε έναν νόμο συνεπιμέλειας όπως ορίζεται από τις διατάξεις της  Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως όμως αξίζει στους πολίτες αυτής της χώρας με αξιοπρέπεια, ευελιξία για το βέλτιστο συμφέρον του παιδιού, με προστασία για την ψυχική του υγεία όσο το δυνατό, καθώς και για την δικαιοσύνη που το διέπει.

Όλοι μας θέλουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας και αυτός είναι ο στόχος μας, τα παιδιά μας που είναι το σήμερα μας και το αύριό μας!!!!!!!

Ευχαριστούμε θερμά και όλους εσάς τα μέλη μας και τους ανθρώπους που σταθηκαν στο πλευρό μας και όλοι μαζί δώσαμε ένα στιγμα αλλαγής για μια καλύτερη, ευπρεπή και αξιοπρεπή κοινωνια για εμάς και τα παιδιά μας!!!

Επιλέξτε εδώ για ανάγνωση του νομοσχέδιου.