Συλλογικό Σκεπτικό - Ενημερωτική Ανάρτησης

Star ActiveStar ActiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

ειδήσεις λογότυπου

Σύλλογος
Γυναίκα & Μονογονεϊκή Οικογένεια.
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία
Διακριτικός Τίτλος :Γυναίκα Πυρήνας Οικογένειας

Ημερομηνία 26.11.2020
                                                             Ενημερωτική Ανάρτηση

Με αφορμή την χθεσινή ημέρα αφιερωμένη στην Παγκόσμια ημέρα κατά των κακοποιημένων Γυναικών, μας θυμίζουν γιατί πρέπει να υπάρχει ενότητα μεταξύ των ανθρώπων και ακόμη περισσότερο μεταξύ των γυναικών, των κακοποιημένων των εγκαταλειμμένων και παραμερισμένων.
Είναι αλήθεια όσο περισσότεροι είναι ενωμένοι οι άνθρωποι για έναν σκοπό, τόσο πιο δύσκολα λυγίζουν, τόσο πιο δύσκολα οι ιδέες τους, οι πεποιθήσεις και οι στόχοι τους σιωπούν.
 Γι’ αυτό το λόγο βασισμένοι στην πραγματικότητα ότι πολλοί γονείς μονογονεϊκών οικογενειών δεν γνωρίζουν τα δικαιώματα τους, και αποτελεί και μια συχνή ερώτηση από πολλούς προς τον σύλλογό μας. Για τον σκοπό αυτό σας ενημερώσουμε ότι υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας διαθέσιμες αναρτήσεις που αναφέρονται στα δικαιώματα των μονογονεϊκών οικογενειών . http://www.monogoneikioikogenia.com/ta-nea-mas/xrisimo-pliroforiako-iliko.html
 Επίσης, δημιουργήσαμε στην ιστοσελίδα μας μια νέα κατηγορία η οποία ονομάζεται «Ψυχική Υγεία» , την οποία επιμελείται και είναι δίπλα σας σε κάθε πρόβλημά σας η κ. Βίκυ Παλιαρούτα επιστήμονας Σύμβουλος Ψυχολόγος, σε συνδυασμό με την καθώς Νομική Σύμβουλος κ. Κλημεντίδη Σουζάνα τις οποίες ευχαριστούμε ολόψυχα για την εθελοντική και ένθερμή στήριξη τους.
Στον τομέα της Ψυχικής Υγείας η κ.Βικυ Παληαρούτα εχει φροντίσει κάθε λεπτομέρεια στην σελίδα μας και θα βρείτε τις ακόλουθες κατηγορίες: (εσείς ρωτάτε εμείς απαντάμε , βιβλία, ομάδες γονέων, βιωματικά σεμινάρια, συνεδρίες συμβουλευτικής, καθώς και Live Chat).
Με αυτόν τον τρόπο δίνετε η δυνατότητα να προσεγγίσουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η εκάστοτε μονογονεϊκή οικογένειά από κοντά και να δώσουμε έμφαση στην ανάγκη της κάθε οικογένειας ξεχωριστά. Κάθε μονογονεϊκή οικογένειά είναι μοναδική και έτσι πρέπει να είναι, γι’ αυτό υπάρχει και κατηγορία η οποία αφορά την ψυχολογική υποστήριξη κάθε οικογένειας.
 Τα παραπάνω είναι κάποιες υπηρεσίες που μπορούμε να παρέχουμε για να εξυπηρετήσουμε και να βοηθήσουμε ως σύλλογος. Ζητούμε την ανταπόκρισή σας και την υποστήριξή σας ώστε η επιθυμία να μετατρέπεται σε πραγματικότητα. Θα ήταν πολύ σημαντικό εκ μέρους σας να συμμετέχετε στην ΕΡΕΥΝΑ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ . Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βοηθήσετε για ένα καλύτερο μέλλον για κάθε μονογονεϊκή οικογένεια, διότι αυτά τα αποτελέσματα θα είναι τα τεκμήρια της δυσχερής πραγματικότητας που αντιμετωπίζουμε.

Τέλος, στηρίζοντας τον σύλλογό μας με το να γίνετε εγγεγραμμένα μέλη, στηρίζετε όλες αυτές τις ενέργειες που επικροτούνται και όλα αυτά τα αιτήματα που ελπίζετε να υλοποιηθούν, καθώς και όσα ακόμη δεν έχουν καταφέρει να επιτευχθούν. Πλέον έχουμε αναβαθμίσει την πλατφόρμα μας και μπορείτε να συμπληρώσετε online το αίτημα εγγραφής μέλους, καθώς και να διαβάσετε τους ορούς. http://www.monogoneikioikogenia.com/stirikste-mas.html

Όπως προαναφέρθηκε, το σύνολο δημιουργεί τις συνθήκες που επιφέρουν τις αλλαγές . Ενωμένοι έμπρακτα μπορούμε να αλλάξουμε την επιθυμία σε δράση και από δράση σε πραγματικότητα.
Ας είμαστε λοιπόν όλοι μαζί αυτοί που θα τα καταφέρουμε για το μέλλον όλων των παιδιών μας για το μέλλον όλων των γονέων που μοιράζονται κοινούς φόβους, ανασφάλειες. Είμαστε όλοι μαζί γιατί αξίζουμε καλύτερες συνθήκες, και δικαιώματα που ως σήμερα δεν έχουν υλοποιηθεί.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!!!

Με εκτίμηση το Δ.Σ και η Προέδρος του Συλλόγου