ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Αίτημα για παροχή laptop & Η/Υ για τα παιδιά των άπορων Μονογονεϊκών Οικογενειών προς αρμόδια Υπουργεία

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

119709737 198869141627288 8077963513341200597 n
Σύλλογος Μονογονεϊκή Οικογένεια & Γυναίκα
Διακριτικός Τίτλος: Γυναίκα Πυρήνας Οικογένειας
Fb: Monogoneiki Oikogenia
Email:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web:www.monogoneikioikogenia.com

 

Καθώς ένα ακόμη lockdown θέτει τη χώρα μας σε κατάσταση αβεβαιότητας και σύγχυσης, ο Σύλλογος Μονογονεϊκή Οικογένεια & Γυναίκα, σε μια προσπάθεια βοήθειας και στήριξης των Μονογονεϊκών Οικογενειών σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που αντιμετωπίζουμε όλοι για την διασφάλιση της υγείας μας, έθεσε προς το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, το Υπουργείο Οικονομικών και το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ένα μείζον ζήτημα που σε μια τέτοια περίπτωση είναι κρίσιμο για κάθε οικογένεια στην Ελλάδα.


Η ανάγκη να υπάρχει laptop ή υπολογιστής σε κάθε οικογένεια για την εξασφάλιση της εκπαίδευσης των παιδιών εξ' αποστάσεως είναι μια ανάγκη που τώρα, περισσότερο από ποτέ, φανερώνει τη δυσκολία που κάθε γονέας καλείται να αντιμετωπίσει για να κατορθώσει να εξασφαλίσει την ομαλή και παραγωγική εκπαίδευση μιας και αυτό είναι το μέσο για ένα υποσχόμενο μέλλον για το κάθε παιδί.
Ο Σύλλογος μας συμμερίζεται την δυσκολία αυτή και γι’ αυτό τον λογο, αιτούμαστε να παρασχεθούν δωρεάν στα παιδιά των μονογονεϊκών οικογενειών laptop ή Η/Υ, τα οποία είναι απαραίτητα, προκειμένου τα παιδιά να μπορούν να παρακολουθήσουν τα e-learning μαθήματα, ώστε να κατορθώσουν να ανταπεξέλθουν στις εκπαιδευτικές τους ανάγκες. Είναι βασική προϋπόθεση να υπάρχει ο τρόπος με τον οποίο τα παιδιά θα είναι ικανά να επιτύχουν να διατηρήσουν το επίπεδο γνώσεών τους, καθώς και να μην χάσουν την σκληρή δουλειά των προηγούμενων χρόνων.

Κάθε μέρα πολλοί παραπάνω από ένας μαθητές δίνουν τη δική τους χροιά σε διαφορετικούς κλάδους της επιστήμης. Αυτό είναι κάτι στο οποίο αξίζει να επενδύσει το κράτος, αφού πολλές φορές με πολλούς τρόπους το έχει επαναλάβει.


Η αίτηση αυτή εκτός των προαναφερόμενων υπουργείων έχει προωθηθεί και στο γραφείο του πρωθυπουργού της χώρας μας, καθώς οι μαθητές είναι το μέλλον μας και οφείλουμε να τους προστατέψουμε.


Εκ μέρους Του Συλλόγου Μονογονεϊκή Οικογένεια & Γυναίκα

αιτημα παροχής laptop Υπουργείο Παιδείας page 0001

footer-logo.png
Γυναίκα Πυρήνας Οικογένεια
Επονιτών 7, Κάτω Καλάμάκι - Άλιμος
Τηλ.: +30 2111 179 425
monogoneikioikogenia@gmail.com
© Copyright 2023 Finance. All Rights Reserved.

Search