ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ανακοίνωση μειώσεων από τη ΔΕΗ κατόπιν αιτήματός μας

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Σύλλογος Γυναίκα & Μονογονεϊκή Οικογένεια.logo news

Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Διακριτικός Τίτλος :Γυναίκα Πυρήνας Οικογένειας

Έκθεση Κατάθεσης Σύστασης 29.10.2019 Πρωτοδικείο Αθηνών Α.Μ 489428 α. κ 420/2019

Αξιότιμα μέλη

Με την παρούσα ανακοίνωση του Συλλόγου μας θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευχαρίστηση μας και να χαιρετήσουμε τις δηλώσεις που ανακοίνωσε ο κ. Στάσσης Γιώργος πρόεδρος της ΔΕΗ ΑΕ.

Κατόπιν της συνάντησης μας στο γραφείο του στις 09.01.2020. κατατέθηκε αίτημα για έκπτωση σε πάγιο και τιμολόγιο για τις κοινωνικά ευπαθή ομάδες και ιδιαίτερα για τις Μονογονεϊκές Οικογένειες. Ο κ .Στάσσης μας ενημέρωσε ότι θα συμπεριλάβει τις κοινωνικά ευπαθή ομάδες σε πρόγραμμα για έκπτωση περίπου τον Ιούνιο του 2020. Λόγο της Πανδημίας υπήρξε καθυστέρηση αλλά δεν μας ξέχασε και συμπεριέλαβε το αίτημα που είχαμε καταθέσει για την μείωση του παγίου και την έκπτωση που είχαμε ζητήσει για τις κοινωνικά ευπαθή ομάδες και τις Μονογονεϊκές Οικογένειες ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του ο κ. Στάσσης δήλωσε στις 05.10.2020 ότι από την 1 Οκτωβρίου 2020 και έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020 ισχύουν τα εξής:

  • Δωρεάν πάγιο για όλους
  • Έκπτωση 8% στους ευάλωτους πελάτες
  • Έκπτωση 8% σε οικιακούς πελάτες και επιχειρήσεις με καταναλώσεις πάνω από 2.000 KWh
  • Διπλασιασμός της έκπτωσης στους πελάτες e-bill, που λαμβάνουν ηλεκτρονικό λογαριασμό, από 5 σε 10 ευρώ

Ο Σύλλογός μας τα μέλη του Δ.Σ. και όλα τα μέλη μας ευχαριστούμε από καρδιάς τον κ. Στάσση που δεν ξεχνά, είναι ένας ευαισθητοποιημένος άνθρωπος με αλληλέγγυα συναισθήματα απέναντι στις κοινωνικά ευπαθή ομάδες και τις Μονογονεϊκές Οικογένειες που έμπρακτα στηρίζει με κάθε πρόσφορο μέσω. Ως χορηγός του Συλλόγου μας έχει συνδράμει για την μεγάλη έρευνα που ξεκινά από αύριο 13.10.2020 από την εταιρεία MRB HELLAS AE, για πρώτη φορά σε όλη την Ελλάδα για τις Μονογονεϊκές Οικογένειες, που θα ήταν αδύνατον να διεξαχθεί χωρίς την υποστήριξη του.

Με ειλικρινή εκτίμηση, και σεβασμό σε έναν άνθρωπο που σε πολύ δύσκολες εποχές μπορεί και παίρνει αποφάσεις και πρωτοβουλίες που στηρίζουν και βοηθούν τους συνανθρώπους μας.

Από τα μέλη του Δ.Σ και την Πρόεδρο του Συλλόγου μας

footer-logo.png
Γυναίκα Πυρήνας Οικογένεια
Επονιτών 7, Κάτω Καλάμάκι - Άλιμος
Τηλ.: +30 2111 179 425
monogoneikioikogenia@gmail.com
© Copyright 2023 Finance. All Rights Reserved.

Search