ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με την Υφυπουργό κ. Ζωή Ράπτη με αίτημα τη δωρεάν παροχή ψυχολογικής στήριξης στις ανασφάλιστες και ασφαλισμένες μονογονεϊκές οικογένειες

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Σύλλογος Γυναίκα & Μονογονεϊκή Οικογένεια.logo news

 Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

 Διακριτικός Τίτλος :Γυναίκα Πυρήνας Οικογένειας

 Έκθεση Κατάθεσης Σύστασης 29.10.2019 Πρωτοδικείο Αθηνών Α.Μ 489428 α. κ 420/2019

Αξιότιμα μέλη

Με την παρούσα επιστολή σας ανακοινώνουμε ότι ο κ. Δημητρίου Δημήτρης αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας και ηκ. Τσεσμελή Ειρήνη Πρόεδρος συναντήθηκαν με την Υφυπουργό Ψυχικής Υγείας Ζωή Ράπτη στις 21.09.2020 ώστε να συζητηθούν θέματα που αφορούν την ψυχολογική και ψυχική υγεία των γονιών και των παιδιών των Μονογονεϊκών Οικογενειών. Αιτηθήκαμε την δημιουργία κέντρων τα οποία θα εξυπηρετούν τις Μονογονεϊκές οικογένειες δωρεάν είτε είναι ασφαλισμένος είτε είναι άνεργος ο γονέας και κατ επέκταση τα παιδιά.

Οι εποχές που διανύουμε έχουν πολύ μεγάλο αρνητικό φορτίο και επιπλέον λόγο προσωπικών και οικογενειακών καταστάσεων που βιώνουν οι Μονογονεϊκές Οικογένειες τα τέκνα και μόνος γονέας, σε συνδυασμό με την ανεργία, τα χρέη, και την ανικανότητα σε πλήθος εξ αυτών των οικογενειών να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές ανάγκες βιοπορισμού εντείνουν και διαταράσσουν την ψυχική ισορροπία.

Η κ. Ράπτη έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και μας υποσχέθηκε ότι θα το διερευνήσει άμεσα και θα πράξει τα δέοντα. Επιπρόσθετα επισημάνθηκε ότι στο νοσοκομείο ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ και συγκεκριμένα στο τμήμα ψυχιατρικής που συντονίστρια είναι η κ. Διαλλινά ότι λειτουργεί με μια μόνιμη κοινωνική λειτουργό μονογονεϊκή οικογένεια που υπερβάλει του εαυτού της για να εξυπηρετήσει τα περιστατικά. Άμεσα η κ. Ράπτη επισκέφτηκε το νοσοκομείο προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την υποστήριξη και την άμεση επικοινωνία με τους αρμόδιους.

Την ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκρισή της και εκφράζουμε την ειλικρινή εκτίμηση μας σε μια δυναμική γυναίκα που παίρνει αποφάσεις και πρωτοβουλίες για να στηρίξει όλους τους συνανθρώπους μας.

Από τα μέλη του Δ.Σ και την Πρόεδρο του Συλλόγου μας

footer-logo.png
Γυναίκα Πυρήνας Οικογένεια
Επονιτών 7, Κάτω Καλάμάκι - Άλιμος
Τηλ.: +30 2111 179 425
monogoneikioikogenia@gmail.com
© Copyright 2023 Finance. All Rights Reserved.

Search