ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Έρευνα: θέματα και συνθήκες μονογονεϊκών οικογενειών στην Ελλάδα

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Ο Σύλλογος Μονογονεϊκής Οικογένειας και Γυναίκα σε συνεργασία με την έγκυρη εταιρεία ερευνών MRB HELLAS Α.Ε. και την ευγενική χορηγία της ΔΕΗ Α.Ε διεξάγει ερευνητικό πρόγραμμα για τις Μονογονεϊκές Οικογένειες.

 Στόχος του ερευνητικού προγράμματος είναι να αναδειχθούν τα θέματα και οι συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι μονογονεϊκές οικογένειες στην Ελλάδα. Τα αποτελέσματα θα χρησιμοποιηθούν ώστε να υπάρξουν οι κατάλληλες παρεμβάσεις του Συλλόγου μας για την αντιμετώπισης των προβλημάτων με δομημένο τρόπο, στηριζόμενοι σε αξιόπιστα στοιχεία.


Η συμμετοχή σας στην έρευνα είναι πολύτιμη. Για να απαντήσετε στο σχετικό ερωτηματολόγιο θα χρειαστεί να αφιερώσετε λίγα λεπτά της ώρας. Η συμμετοχή στη έρευνα είναι ανώνυμη (δεν θα ζητηθούν προσωπικά δεδομένα και στοιχεία) και σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατή η ταυτοποίηση των απαντήσεων σας. Τα οποία δημογραφικά στοιχεία που παρέχονται στα πλαίσια της έρευνας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς από την MRB HELLAS, αυστηρά στα πλαίσια της έρευνας και δεν χρησιμοποιούνται για κανένα άλλο λόγο, από οποιοδήποτε φορέα.


Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου μπορεί να γίνει τώρα μέσω της πλατφόρμας του συλλόγου μας της Μονογονεϊκής Οικογένειας ή οποιαδήποτε στιγμή εσείς επιθυμείτε, μέσω της πλατφόρμας της MRB HELLAS. 


    
Αν συμφωνείτε να συμμετάσχετε στην έρευνα, πιέστε το παρακάτω πλήκτρο. 

 

Έναρξη Έρευνας

 

Σημειώνεται ότι μπορείτε να διακόψετε την συνέντευξη σε οπουδήποτε σημείο επιθυμείτε εάν δεν θέλετε να συνεχίσετε.

Ευχαριστούμε για την Συμμετοχή σας.

footer-logo.png
Γυναίκα Πυρήνας Οικογένεια
Επονιτών 7, Κάτω Καλάμάκι - Άλιμος
Τηλ.: +30 2111 179 425
monogoneikioikogenia@gmail.com
© Copyright 2023 Finance. All Rights Reserved.

Search