ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Χορηγία της ΔΕΗ στο σύλλογό μας!

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 
Image

Ο Σύλλογος Μονογονεϊκή Οικογένεια και Γυναίκα και το Δ.Σ σας ανακοινώνουμε με μεγάλη μας χαρά ότι η ΔΕΗ Α.Ε και ο πρόεδρος κ. Στάσσης Γεώργιος ενέκρινε και καταβλήθηκε ΧΟΡΗΓΙΑ στον σύλλογό μας για την υποστήριξη στο έργο που έχει ανατεθεί σε αξιόπιστη και αναγνωρισμένη εταιρεία Δημοσκοπήσεων, Στατιστικής Ερευνάς και Μελέτης για τις Μονογονεϊκές Οικογένειες στην Ελλάδα.

‘Ένα έργο τεράστιας σημασίας, που χωρίς την στήριξη του κ. Στάσση και της ΔΕΗ Α.Ε θα ήταν αδύνατον να πραγματοποιηθεί. Ο Πρόεδρος της ΔΕΗ ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Μονογονεϊκή Οικογένεια και τα παιδιά, θέλησε έμπρακτα κατόπιν προσωπικής μας συνάντησης στα γραφεία της ΔΕΗ, να δώσει ένα στίγμα ιδιαίτερης ευαισθησίας και ανθρωπιάς μέσα από την ερευνά που θα ξεκινήσει να διεξάγετε σύντομα για τις Μονογονεϊκές Οικογένειες σε όλη την Ελλάδα.

Είναι ένα έργο ζωτικής σημασίας, που για πρώτη φορά θα αποτυπώνει δημογραφικά το σύνολο των Μονογονεϊκών Οικογενειών και θα προσεγγίζει τα πραγματικά ποσοστά και την εικόνα των Οικογενειών αυτών.

Θέλουμε το Δ.Σ του συλλόγου μας, τα μέλη μας και εγώ προσωπικά να εκφράσουμε την απέραντη χαρά που μας έδωσε και να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον πρόεδρο της ΔΕΗ κ. Στάσση Γιώργο καθώς και το επιτελείο του, που άμεσα προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να πραγματοποιηθεί η ΧΟΡΗΓΙΑ της ΔΕΗ προς τον Σύλλογό μας.

 

Stassis

 

 Μία πράξη αλληλεγγύης και αγάπης στην οικογένεια και τα παιδιά που μας αξιώνει να αποκτήσουμε με την έρευνα αυτή, το εργαλείο που θα στηρίξει την Μονογονεϊκή Οικογένεια τόσο σε Ευρωπαϊκό επίπεδο ως κράτος μέλος, όσο και στην Ελληνική επικράτεια. Ένα εργαλείο μείζονος σημασίας που θα είναι ικανό να επηρεάσει τα Ευρωπαϊκά κονδύλια προς την Ελλάδα καθώς και την δίκαιη μεταχείριση από τους φορείς, που θα προσφέρουν διευκολύνσεις και παροχές στην κοινωνικά αυτή ευπαθή ομάδα με γνώμονα το αύριο των παιδιών, των μελλοντικών πολιτών της χώρας μας!!!

Εκ μέρους του Δ.Σ και της Πρόεδρου του Συλλόγου Μονογονεϊκή Οικογένεια και Γυναίκα  

footer-logo.png
Γυναίκα Πυρήνας Οικογένεια
Επονιτών 7, Κάτω Καλάμάκι - Άλιμος
Τηλ.: +30 2111 179 425
monogoneikioikogenia@gmail.com
© Copyright 2023 Finance. All Rights Reserved.

Search