Επονιτών 7, Κάτω Καλάμάκι - Άλιμος
Τηλ. Συλλόγου
+30 211 117 9425
24 / 7 / 365
Image

Τσεσμελή Ειρήνη, Πρόεδρος

Φοροτεχνικός – Φορονομικός- Λογίστρια

 

Η Τσεσμελή Ειρήνη ως οικονομικός σύμβουλος επιχειρήσεων και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, με άδεια εξάσκησης επαγγέλματος Λογιστή -Φοροτεχνικού, ειδικεύεται στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων, καθώς και σε θέματα που άπτονται του φορολογικού, ασφαλιστικού και οικονομικού νομοθετικού πλαισίου, διατηρείς επαγγελματική έδρα στα Νότια Προάστεια.

Σπούδασε Μηχανογραφημένη Λογιστική ΕΚΠΑ, Χρηματοοικονομική Διοίκηση Επιχειρήσεων αποκτώντας πτυχίο Ευρωπαϊκού Προγράμματος στον ΟΠΕ. Παρακολούθησεκαιολοκλήρωσεστο ACCA τα εξής papers: α) Financial Management & accounting, β)Financial Accounting, γ) Law & Economics, δ) Corporate and Business Law κατά την περίοδο 2011- 2018

Έλαβεπιστοποιήσεις, σε Στρατηγικό Marketing, Internet explorer Marketing το 2007, Import-Export Marketing, Χρηματοοικονομικά (indicators) στο Τεχνικό Επαγγελματικό Επιμελητήριο το 2015, Χρηματοοικονομική ανάλυση & Εταιρικοί Χρηματοοικονομική στο Ο.Ε.Ε το 2016,καθώς και TAX Certificates-legislation, procedures, practice in IFRS and IASB updates το 2017, Συστήματα Διαχείρισης με βάση το πρότυπο ISO 9001 στο Πανεπιστήμιο Πειραιά το 2016, τέλος Internal Audit στο Ο.Ε.Ε το 2017.

Είναι κάτοχος πτυχίου πληροφορικής με εξειδίκευση στον προγραμματισμό, στην ανάλυση κώδικα και βάσεις δεδομένων, ενώ έχει επαγγελματική κατάρτιση σε Στατιστικές Μελέτες, και στην Εμπορική Αγγλική και Τραπεζική Ορολογία.

Ξένες γλώσσες με άριστη γνώση σε Αγγλικά, Ιταλικά και Ρωσικά (αρχικό στάδιο).

Εργάστηκε από το 1994 έως 2014 ως διευθυντικό στέλεχος επιχειρήσεων σε εισαγωγικές-εξαγωγικές εταιρείες, στην εφημερίδα Ελεύθερη ώρα, σε εταιρείες με αναθέσεις διαγωνισμών δημοσίου καθώς και σε εκδοτικούς οίκους. Παράλληλα από το 1998 έως 2011 δραστηριοποιήθηκε ως οικονομικός σύμβουλος στον τομέα της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων. Εκπροσώπησε και αντιπροσώπευσε εταιρείες, σε Διεθνής Εκθέσεις, επίσης στα πλαίσια συνεργασίας μεταξύ εταιρειών (b to b), καθώς και επενδυτών του εξωτερικού, ανέλαβε την σύνταξη και κατάθεση οικονομικών μελετών για επενδυτικά έργα, την σύνταξη Memorandum of understanding for investment.

Συνετέλεσε στην υποστήριξη επενδυτικών project σε Βαλκάνια, Ινδία, Κίνα & Dubai, τηρούμενων των κανονισμών σε κάθε χώρα συνεργασίας σε εμπορικό, οικονομικό και νομικό πλαίσιο.

Ανέλαβε επιχειρηματικά & Αναπτυξιακά Επενδυτικά project για λογαριασμό των επιχειρήσεων στον ΕΟΜΜΕΧ, ΕΛΑΝΕΤ, ΥΠΑΝ κ.α με απόλυτη επιτυχία. Εξέδωσε πιστοποιήσεις για λογαριασμό ξένων επενδυτικών εταιρειών του σήματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπλέον εξειδικεύτηκε στις κατοχυρώσεις εμπορικών σημάτων Εθνικού Ευρωπαϊκού και Διεθνούς εμβέλειας.

Επιπρόσθετα συνεργάστηκε με τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας Ο.Β.Ι για την εξασφάλιση και απόκτηση πιστοποιητικών προς κατοχύρωση ευρεσιτεχνιών και καινοτομίας.

Συνεργάσθηκε αρχικά με τον Οργανισμό προώθησης Εξαγωγέων και με τα επιμελητήρια των παραπάνω χωρών προκειμένου την ενημέρωση και την αποτύπωση του βιομηχανικού κλάδου και της οικονομίας αυτών και κατόπιν με την ELSTAT και την Στατιστική εταιρεία MARKIT ECONOMIC In UK αποστέλλοντας στατιστικές μελέτες του βιομηχανικού κλάδου στην Ελλάδα, για την αποτύπωση του δείκτη PMI.

Στατιστικές μελέτες της του βιομηχανικού κλάδου δημοσιεύτηκαν στις Εφημερίδες Ναυτεμπορική Ημερησία κ.α

Το 2015 ανέλαβε ως οικονομικός και φοροτεχνικός σύμβουλος επιχειρήσεων σε τεχνικές εταιρείες και εταιρεία ανακύκλωσης αστικών απορριμμάτων στον τομέα ανάθεσης έργων από ΟΤΑ και Δημοσίων έργων. Συνεργάσθηκε με στελέχη του υπουργείου περιβάλλοντος συντάσσοντας πρόταση σύμφωνη με κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με σκοπό την τροποποίηση του νομοθετικού πλαισίου που αφορά την διευκόλυνση έκδοσης περιβαλλοντικής άδειας σε συνδυασμό με την προστασία του περιβάλλοντος και την συνένωση της με την άδεια από υπουργείο ανάπτυξης (ΦΕΚ 3250/2017) σχετικά με εταιρείες επεξεργασίας αστικών απορριμμάτων, που συμπεριλήφθηκε στο νομοσχέδιο.

Έχει λάβει μέρος σε πλήθος από οικονομικά συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια με πιστοποίηση εργασιών. Αρθρογραφεί για λογαριασμό του Επαγγελματικού και Εμπορικού-Βιομηχανικού Επιμελητηρίου ενώ είναι μέλος στην επιστημονικής ομάδας της εκπομπής Καλημέρα του ΣΚΑΙ του κ. Αυτιά.

Συμμετέχει ως μέλος στα εξής : ✓ Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Ελλάδας στο Δ.Σ τομέα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων. ✓ ΠΟΦΕΕ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών) ✓ ΣΟΕΛ (Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών) ✓ Μέσω Internet μέλος e-IFRS IASB Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα ICAEW Tax Faculty Newswire ✓ European Commission–Economic and Financial Affairs ✓ Euro bank Economic Analysis

Πρόεδρος του Συλλόγου Μονογονεϊκής Οικογένειας & Γυναίκα με συμβουλευτική υποστήριξη της μονογονεϊκής οικογένειας σε επίπεδο φορολογικής ασφαλιστικής και οικονομικής νομοθεσίας, καθώς και με ενεργή επικοινωνία άμεσα με φορείς του Δημοσίου, Υπουργεία και τις τράπεζες με στόχο την στήριξη των κοινωνικά ευπαθή ομάδων.

Μέλος στο Μητρώο πολιτευτών της Ν.Δ από το 2006, και ειδικότερα στον Τομέα Οικονομίας του κ. Σταϊκούρα, δραστηριοποιήθηκε στα κοινά την τελευταία 4ετια θέτοντας τον εαυτό της στην διάθεση της παράταξης ως πολιτευτής και συνέβαλε με τις δυνάμεις της στον Νότιο Τομέα υπό το πρίσμα της ανεύρεσης ψηφοφόρων που τελικά διοχετευτήκαν σε υποψήφιους βουλευτές του Νότιου Τομέα και όχι μόνο προκειμένου την νίκη της παράταξής μας.

 

Τσεσμελή Ειρήνη του Αθανασίου Θράκης 10 Άγιος Δημήτριος Αθήνα

Κιν. τηλ: 6976982983 Email: tsesmeliservises@gmail.com

Image

Δημήτρης Δημητρίου

Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής (CPA) (AIA, ACA)

 

Ο Δημήτρης Δημητρίου είναι Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής και απόφοιτος Οικονομικών επιστημών του «Πανεπιστημίου Πειραιά». Ως Ορκωτός ολοκλήρωσε το διετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης στο «Ινστιτούτο εκπαίδευσης Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών» (ΙΕΣΟΛ). Από το 1998 είναι μέλος του ΣΩΜΑΤΟΣ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ και εξασκεί το επάγγελμα του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή ως σήμερα. Έχει εργαστεί ως διευθυντικό στέλεχος επί σειρά ετών σε διεθνείς ελεγκτικές εταιρείες όπως, BDO, GRANT THORNTON και πρόσφατα στην BAKER TILLY HELLAS.

Από τα μέσα του 2018 είναι μέτοχος και εκπρόσωπος (Managing Partner) στην ελεγκτική εταιρεία «KRS AUDIT IKE». Έλαβε τη Διεθνή Πιστοποίηση «Α.Ι.Α» στα «I.F.R.S», με την απόκτηση του «Diploma in International Financial Reporting Standards». To Ιανουάριο του 2011 απόκτησε τη Διεθνή Πιστοποίηση «Α.Ι.Α» σε θέματα «Στρατηγικής Επιχειρηματικής ανάπτυξης, με εργαλεία προϋπολογισμού, Κοστολόγησης & Business Plan» των επιχειρήσεων με το «Diploma in Management Accounting Costing (M.A.C)». Σήμερα βρίσκεται στη διαδικασία ολοκλήρωσης του διπλώματος του ICAEW της Μεγάλης Βρετανίας του φορέα ACA.

Η εμπειρία του αφορά τακτικούς, φορολογικούς και οικονομικούς ελέγχους των οικονομικών καταστάσεων εισηγμένων και μη εταιρειών καθώς και δημοσίων οργανισμών (ΟΤΑ, ΤΑΜΕΙΩΝ κ.ά.), που έχουν συνταχθεί είτε σύμφωνα με τα λογιστικά πρότυπα που διέπουν την Ελληνική Νομοθεσία είτε σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (I.F.R.S), εργασίες εξαγορών, συγχωνεύσεων και μετατροπών, due diligence, evaluation και φορολογικού σχεδιασμού εταιρειών. Από το 2002 ως σήμερα είναι εισηγητής σε εξιδεικευμένα σεμινάρια χρηματοοικονομικού, φορολογικού και επιχειρηματικού χαρακτήρα.

Έχει διδάξει επί σειρά ετών τα Διεθνή Ελεγκτικά & Λογιστικά Πρότυπα καθώς και σεμινάρια με θέματα "I.F.R.S & Reporting", «Οffshore Companies», «Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα», «Αποτίμηση επιχειρήσεων», «Διεθνής Φορολογικός Σχεδιασμός», ενδοεπιχειρησιακά, σε αναγνωρισμένες εταιρείες επιμόρφωσης, στο Οικονομικό Επιμελητήριο και σε άλλους επαγγελματικούς φορείς (ΠΟΦΕΕ, ΕΦΕΕΑ κ.ο.κ). Το 2004, συμμετείχε στην ομάδα σύνταξης του βιβλίου «Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα I.F.R.S» της Grant Thornton και ως σήμερα δημοσιεύει άρθρα σε οικονομικές εφημερίδες και περιοδικά σχετικά με την εφαρμογή των Δ.Π.Χ.Α και των Ε.Λ.Π. Κατά την πρώτη μετάβαση των εισηγμένων εταιρειών στα I.F.R.S, ανέλαβε ως υπεύθυνος της οικονομικής διεύθυνσης του Ομίλου εισηγμένης εταιρείας στο κλάδο των ιχθυοκαλλιεργειών «ΝΗΡΕΑΣ Α.Ε» και διεκπεραίωσε το project της μετατροπής των ατομικών και ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων 22 εταιρειών του Ομίλου.

Το 2007, ανέλαβε το έργο μετατροπής και σύνταξης στα I.F.R.S των χρηματοοικονομικών καταστάσεων ατομικών και ενοποιημένων του Ομίλου «ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ Α.Ε» καθώς και άλλων εταιρειών και πολυεθνικών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Κατόπιν συμμετείχε ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος και Ορκωτός ελεγκτής σε μεγάλα project ανάπτυξης και αναδιοργάνωσης όπως την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε συνεργασία με το ΤΑΥΠΕΔ, την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και άλλους φορείς. Μέσω της πολυετής εμπειρίας και εξειδίκευσης του σε θέματα εφαρμογής των Ε.Λ.Π και των Δ.Π.Χ.Α ως Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής και εισηγητής, του δόθηκε η ευκαιρία σε συνεργασία με την EPSILON TRAINING να εκδώσει, το πρώτο του βιβλίο με θέμα «Ανάλυση & Ερμηνεία των Ε.Λ.Π σε Λογιστική & Φορολογική Βάση».

Είναι εκλεγμένος μέλος στη συνέλευση των αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος από τις 11/12/2016 και με άδεια ασκήσεως Οικονομολογικού Επαγγέλματος. Συμμετέχει ως ενεργό μέλος σε 4 επιτροπές του Ο.Ε.Ε, επιτροπή «ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ & ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ», επιτροπή «ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ», επιτροπή «ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ» και επιτροπή «ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΥ ΤΟΜΕΑ» Ανέλαβε καθήκοντα Προέδρου του Ροταριανού Ομίλου Κηφισιά-Κεφαλάρι για το έτος 2019-2020.

 

Δημήτρης Δημητρίου, 

Νάξου 15, Νέα Ερυθραία 14671, Αττική

Κιν: (+30) 6936964550

e-mail: cpa@ddimitriou.com

ΑΜ.ΣΟΕΛ: 2228 AM ΕΛΤΕ : 1245

Image

Φανή Παπανικολοπούλου- Λεβέντη

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κηφισιά. Είναι διαζευγμένη με δύο παιδιά και έχει σπουδάσει στο Λονδίνο με M.B.A, Queen Mary University, London. Και  Bsc. S.C.O.R.M. Queen Mary University, London. Απασχολείται στις οικογενειακές επιχειρήσεις με ειδικότητα στο Operational Management, HR Processing, .

Εχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων και ημερίδων με στόχο την στήριξη και την βοήθεια των ευάλωτων και κοινωνικά ευπαθών ομάδων. Εχει παραθέσει αρκετά galla προκειμένου να στηρίξει ομάδες ΑΜΕΑ και παιδιά.

Είναι μέλος σε αρκετούς συλλόγους και ιδρύματα και συνδράμει σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Δραστηριοποιείται στην επικοινωνία και στις διεξαγωγές δράσεων και εκ δηλώσεων.

1) Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Γυμνασίου του Κολλεγίου Ψυχικού

2) Αντιπρόεδρος του Μη Κερδοσκοπικό οργανισμού με τίτλο Great Greece For Ever, ο οποίος στόχο έχει τη σύσφιξη σχέσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και τους απόδημους Έλληνες 2ης, 3ης, και 4ης γενιάς.

3) Μέλος του ΔΣ της Εταιρείας Φίλων Δημοτικού Θεάτρου Πειραιώς, που βοηθά και στηρίζει έμπρακτα αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκης

4) Μέλος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτιστικού και Αθλητισμού 

« Δημήτριος Βικέλας» Δήμου Κηφισιάς

Μια δυναμική και δραστήρια γυναίκα στο πλευρό της κάθε γυναίκας και των παιδιών φροντίζει για την στήριξη και ενδυνάμωση του οικογενειακού ιστού.   

e-mail: fanileventi@hotmail.com

 

Image

Ευγενία Γιώτη

Η Ευγενία Γιώτη γεννήθηκε στην Αθήνα  το 1995  Σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Μεταφορών - Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων -Ναυτιλιακή Οικονομική και Πολίτικη Ναυλώσεις κ Αγοραπωλησίες Τεχνική Ναυτιλιακών Εργασιών στο Πειραιά, Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη ασχολήθηκε με τα παιδιά που έχουν δυσλεξία. Απασχολήθηκε με την UNICEF το 2014 με στόχο να συνδράμει και να στηρίξει τα παιδιά του κόσμου  μέσω δράσεων για τα δικαιώματα του παιδιού.

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων και ημερίδων φιλανθρωπικών ιδρυμάτων και συλλόγων, με σκοπό την διεύρυνση των γνώσεων στο ανθρωπιστικό κομμάτι και την φιλανθρωπία. Αυτή την εποχή ετοιμάζει ένα βιβλίο για την ψυχοσύνθεση του παιδιού και την μελέτη των συμπεριφέρων  του αναφορικά με την δυσλεξία τον ιδιαίτερο χειρισμό για την σταθεροποίηση συμπεριφορών, την αύξηση της αυτοπεποίθησης και την δυναμικότητα του παιδιού στην πρόσληψη γενικών πληροφοριών.

Κιν: 6983465404

Email:eygeniagioti01@gmail.com

Image

Σουζάνα Κλημεντίδη- Βιογραφικό

 Δικηγόρος

 

Η Σουζάνα Κλημεντίδη γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1986, σπούδασε στη Νομική Σχολή και το 2012 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη ναυτιλία και στα οικονομικά.

Διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα, αλλά και στην Καλαμάτα που ασχολείται με υποθέσεις αστικού, εμπορικού και ποινικού δικαίου. Η εξειδίκευσή της αφορά σε θέματα κόκκινων δανείων και πτωχευτικού δικαίου και η αγαπημένη της φράση το «υπάρχει λύση».

Η εργασιακή της εμπειρία μετράει μεγάλο πλήθος υποθέσεων που αφορούν τη ρύθμιση οφειλών φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων. Επίσης, έχει συνεργαστεί με το Οικονομικό Επιμελητήριο Αθηνών, καθώς και με λοιπούς κοινωνικούς φορείς.

Έχει διατελέσει εισηγήτρια σε πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων με θέμα τον εξωδικαστικό μηχανισμό
και τη ρύθμιση οφειλών φυσικών προσώπων, ήτοι τα λεγόμενα «κόκκινα δάνεια», άλλως υποθέσεις
υπερχρεωμένων νοικοκυριών ή του Ν. 3869/2010.

Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές αναλαμβάνοντας την

ενημέρωση σε θέματα νομικής επικαιρότητας.

Η ανάγκη της στο να δίνει λύσεις και να βοηθάει τους ανθρώπους, σε συνδυασμό με την επικοινωνιακή και εξελίξιμη πλευρά της, την οδήγησαν στην εκμάθηση πολλών ξένων γλωσσών, όπως Αγγλικών, Γαλλικών, Κινέζικων και Αραβικών.

Image

Βίκυ Παληαρούτα

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Η Βίκυ Παληαρούτα είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας για το άτομο, το ζευγάρι και την οικογένεια. Συντονίζει ομάδες γονέων καθώς και βιωματικά σεμινάρια ψυχοεκπαιδευτικού χαρακτήρα. Έχει ειδικευτεί στη Συστημική Οικογενειακή προσέγγιση από το Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων και είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής (ΕΕΣ). Επίσης, είναι κάτοχος MSc στη Διοίκηση Υπηρεσιών και BSc στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει εργασιακή εμπειρία στους κλάδους των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνίας και της ναυτιλίας.

 

Κιν: (+30) 6936964550

e-mail:  vickypaliarouta@gmail.com

Image

Αναστάσιος Σαμαρτζής

Σύμβουλος- Δικηγόρος

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1969 και τελείωσα τις εγκυκλίους σπουδές μου με άριστα.
Εισήχθην στην Νομική Αθηνών το 1988 και αποφοίτησα με βαθμό ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ.
Υπηρέτησα στις ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις ως Έφεδρος Ανθυπολοχαγός για δύο έτη.
Παρακολούθησα το Μεταπτυχιακό Πολιτικής Δικονομίας στον Τομέα Πολιτικής Δικονομίας της Νομικής Σχολής Αθηνών.
Φέτος συμπληρώνω είκοσι τέσσερα χρόνια μάχιμης δικηγορίας Αστικού και Εμπορικού κυρίως Δικαίου επικεφαλής ομάδας ελεύθερων συνεργατών (δικαστικών επιμελητών, λογιστών, μηχανικών, φοροτεχνικών και άλλων δικηγόρων), έχοντας χειριστεί πολλές υποθέσεις οικογενειακού δικαίου με επιτυχία. Στον χώρο του Ποινικού Δικαίου έχω χειριστεί μεταξύ άλλων υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας.
Είμαι ο Νομικός Σύμβουλος των εταιρειών Brokins Πράκτορες Ασφαλίσεων Α. Ε., ΚΟΣΜΑΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε. και NACORA BROKINS INTERNATIONAL A.E.
Επίσης είμαι ο Νομικός Σύμβουλος των εταιρειών DANTON TRADING S.A. και DELPANNE S.A. που εδρεύουν στην Δανία.
Εξ άλλου είμαι ο Νομικός Σύμβουλος της βιομηχανίας ΧΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΠΑΤΡΩΝ Β. ΚΟΡΩΝΙΩΤΗ Α.Ε.
Υπήρξα Νομικός Σύμβουλος του ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΣΥΝ. ΠΕ. όσο ο Συνεταιρισμός λειτουργούσε έχοντας ως αποστολή την διαχείριση και και τον εξωραϊσμό της γνωστής έκτασης "Δικαστικά" στην περιοχή του Σχινιά Μαραθώνα.
Ομιλώ απταίστως Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

 

Email:asamartzislaw@gmail.com

footer-logo.png
Γυναίκα Πυρήνας Οικογένεια
Επονιτών 7, Κάτω Καλάμάκι - Άλιμος
Τηλ.: +30 2111 179 425
monogoneikioikogenia@gmail.com
© Copyright 2023 monogoneikioikogenia.com. All Rights Reserved.
Web D.D. By 49studio.gr

Search